Elif 360. i 361. epizoda!

Elif

Elif 360. i 361. epizoda!

By  | 

elif-361bolum-elif-final-sahnesi_9362197-1172_1800x945Elif 360. i 361. epizoda!
Prevod čitateljka Sinderella. Hvala!:)
Obaveštenje:Ove epizode u turskoj su obeležene kao 320-a i 321-a epizoda.
360 epizoda:

Ebru opet saznaje o Rabijinom povrartku kući, nema šta neće smisliti kad se radi o novcu. Elif i Indži pokušavaju utešiti ženu. Elif pronalazi Džemalov sakriven novac, te ga odlučuje dati Rabiji. Džemal poludi saznavši da novca nema. Zajedno, Gondža i Serdar se ne razdvajaju ni na trenutak, šunjajući se zbližavaju. Selim dovodi Pelinin život u opasnosti kako bi saznao ko je taj čovek. Pelin se želi osloboditi teške situacije u koju su je Selimova posla dovela.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


361 epizoda:
Džemal jedno vreme čeka Rabijino zbližavanje sa Elif i Indži. Uskoro, Rabijine ćerke, kako bi dokazale poverenje Džemalu, primorane su da ukradu novac od Rabijine kuće za Elif. Rabije se izgubi/zbuni kad shvati (sazna) da nema novca koji je bio stavljen u fioku. Elif se teško nosi sa situacijom. Pošto Melekini poslovi ne idu dobru, Kenan joj ponudi pomoć. Pošto Melek nije prihvatila Kenanovu pomoć, Murat želi da nađe odgovarajući posao. Arzu otkriva pravo Asumanino lice, a Nedždet joj pomaže u begu iz Gondžine kuće. Nedžet se oporavlja uz Arzuinu pomoć. Da li će se ovog puta Gondža i Serdar pronaći?

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site