Elif - 415. epizoda - Melek zabranjuje Jusufu da viđa Elif

Elif

Elif – 415. epizoda – Melek zabranjuje Jusufu da viđa Elif!

By  | 

Elif – 415. epizoda – Melek zabranjuje Jusufu da viđa Elif

415: Dževahir saznaje da je Melek udovica. Dok ALije plače za Kenanom, Selim se ljuti na Zejnep koju mu nudi svoju pomoć. On se trudi oko tendera da bi spasio i firmu i porodicu. Melek je svakim danom sve teža situacija na poslu. Elif je stalno kod Jusufa, ali Melek mu zabranjuje da viđa njenu kćerku. Jusuf je samo gleda. Serdar nakon mnogo vremena želi da stane na svoje noge. Selim se obraduje kada dobije ponudu za ugovor i tako uspijeva izvući porodicu i firmu iz krize. Erkut odlazi kod Asuman, a Vejsel i Murat donose mnogo stvari Tulaj koja se obraduje. Dževahir brani radnicama da kažu bilo šta protiv Melek. Melek više ne vodi Elif sa sobom. Na kraju dolazi Selim i govori da su nažalost izgubili i da je konkurencija pobjedila.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *