Elif - 429. i 430. epizoda - Melek i radnice pronalaze Jildiz izbodenu

Elif

Elif – 429. i 430. epizoda – Melek i radnice pronalaze Jildiz izbodenu!

By  | 

Elif – 429. i 430. epizoda – Melek i radnice pronalaze Jildiz izbodenu

429.: Selim i Zejnep pričaju Ajsel kako su se upoznali. Murat je opet pogriješio na poslu zbog čega ga Vejsel grdi. Žene sa posla prozivaju Melek pitajući je o Ajsel. Melek ne reaguje na njihove prozivke. Ajselim muž je ipak osoba koja se ušunjala na imanje i prijeti Ajsel. Žele dolaze na posao i zatiču otključanu radnju. Dozivaju Sunu. Elif ostaje sa Mele ispred, dok ostale ulaze unutra i vriše. Šta se desilo unutra?
430.: Žene, i Melek su zatekle Jildiz izbodenu. Ptaju se ko je to učinio. Bahrije dolazi šokirana. Da li je Jildiz mrtva? Dolazi i Dževahir sa istim pitanjem, ko je to učinio. Jedva od radnica primjeti da je kasa opljačkana te zaključi da su lopovi ubili Jildiz. Elif želi, ali joj ne dozvoljavaju da uđe. Ona se uplaši kada ugleda Jusufa. >Dževahir zove policiju. Svi su se skupili oko radnje. Melek informiše Zejnep.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site