Elif - 469.i 470 - Jusuf pomogne Melek, Selim je na slobodi

Elif

Elif – 469. i 470. epizoda – Jusuf pomogne Melek, Selim je na slobodi!

By  | 

Elif – 469.i 470 – Jusuf pomogne Melek, Selim je na slobodi

469: Melek se pita kako je Umit mogao toliko lagati, kakav je on čovjek. Odluči da prvo dobro razmisli o svemu pa tek onda da reaguje. Jusuf je posmatra kako čudno gleda u papire. Zna da je u problemima, pa hoće da joj pomogne. Ulazi krišom u radionicu i stavlja novac u Melekin džep. Umit javlja Arzu da je prevario Melek. Gondža je puštena iz bolnice zbog gubitka bebe, odlazi kod Rabije i tu saznaje za Serdarovu smrt. Jusuf dodaje novac na Alijin račun. Melek pokazuje oba papira u banci i pita koji je izvještaj tačan, bankar joj kaže oba, jer je novac legao na račun. Ona se pita kako je to moguće, ko je napravio drugi izbof, bankar odgovori advokat Erdem. Melek je zbunjena jer ne zna ko je to uopšte i kakve veze ima sa njima, nije svjesna da je to niko drugi do Jusuf.
470: Melek govori bankaru da ne zna ko je taj advokat i da je greška u pitanju, ali on odgovori da je sve u redu. Melek odlučuje da prati Umoita i dobije dokaze da ih je lagao. Takođe sve čini da sazna ko je tajnoviti advokat. Gondža plače i saopšti Rabije da je Serdar mrtav. Melek zove Umita da razgovaraju uveče. Melek kaže Zejnep za Umita. Selim je na slobodi, i dok on dolazi kući, Zejnep sdaznaje da im je kuća pod hipotekom i da je sav njen posao uzaludan jer je Umit prevarant. Ljuta je na Melek i ALije jer su stavile imanje pod hipoteku, ali onda ugledaju Selima iza Zejnep. Zejnep je šokirana.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site