Elif od 1051. do 1055. epizode! Kimet doživi saobraćajnu nesreću!

Elif

Elif od 1051. do 1055. epizode! Kimet doživi saobraćajnu nesreću!

By  | 

Elif od 1051. do 1055. epizode! Kimet doživi saobraćajnu nesreću!

1051 epizoda

Mahir shvata da je Kimet počela preterivati, te odlazi da sve ispriča policiji. Majka želi da ga u tome spreči, te doživljava saobraćajnu nesreću. Melek u pritvoru se zbližava sa jednim protivnikom.

1052 epizoda

Medicinska sestra govori Kimetinim najbližima da je njen mobilni već predala porodičnom prijatelju.Oni se pitaju ko se tako predstavio.Policija o tome istražuje i shvata da osoba pod kojim  se podacima predstavila ne postoji u službenim podacima.Melek shvata da mora da otkrije svoje pravo imde i razlog skrivanja indetiteta.

1053 epizoda

Melek smatra da Asli ne može čuvati njenu kćer zbog obaveza, te je vraća u vilu. Kerem strahuje  za majku pred operaciju. Madžide i Humejra saznaju da je misteriozna osoba ponovo u bolnici.

Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site