Elif - od 611. do 613. epizode - Umit pomaže Arzu u otmici

Elif

Elif – od 611. do 613. epizode – Umit pomaže Arzu u otmici!

By  | 

Elif – od 611. do 613. epizode – Umit pomaže Arzu u otmici

611: Elif uspije pobjeći u šumu i krije se u kolibi drvosječe. Arzu je ljuta i traga za njom. Kže drvosječi kada ga sretne da je izgubila kćerku. Iako drvosjeća odbija da joj preda Elif, Arzu je uspije kidnapovati. Melek je loše. Jusuf dovede doktora u kuću. Umit se ranije vraća sa puta, što baš ne obraduje Arzu.
612: Elif gubi nadu da će se ikada spasiti. Melek se svugdje priviđa Elif. Arzu prijeti Elif da bude mirna, da je Umit ne bi čuo. Murat je otišao do Latifa da razgovara sa njim.

U kancelariji zatekne ljude koji napadaju Latifa, pomogne mu. Latif mu ponudi da radi sa njim. Elif uspijeva dohvatiti ključeve sobe.
613: Elif pokuša pobjeći, ali sretne Umita na vratima, on je šokiran. Pita Arzu za objašnjenje. Odluči da vrati Elif porodici, ali Arzu napravi scenu da ga spriječi. On saznaje da je izgubila bebu, i povjeruje u njene laži da su Selim i Melek krivi za to. Odluči da joj pomaže u otmici. Kada on ode, Arzu zadovoljno prisluškuje Emirogluove.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *