Elif - 490. i 491. epizoda - Arzu i Umit bježe kod njegove majke

Elif

Elif – 490. i 491. epizoda – Arzu i Umit bježe kod njegove majke!

By  | 

Elif – 490. i 491. epizoda – Arzu i Umit bježe kod njegove majke

490: Jusuf uspjeva da pobjegne iz šupe nakon nekolika pokušaja. Selim odvozi kući Melek i Elif, a Melek ne može da se smiri nakon preživljenog straha da će izgubiti kćerku. Arzu se krije u šumi. Jusuf ne želi u bolnicu, samo želi da vidi kako su Elif i Melek. Arzu i Umit žele pobjeći, ali prvo moraju kući po neke stvari. Arzu ga upozorava da je bolje da ne ide tamo. Jusuf je ipak doveden u bolnicu. Umit i Arzu pakuju stvari. Arzu zaspe na krevetu, a Umit pored nje. Jusuf kada shvati neke stvari, odlazi do Arzuine kuće.
491: Jusuf kuca na Arzuina vrata i ne želi da ode, jer zna da su tu. Arzu govori Umitu da se sakrije pa otvori vrata. Ona ne zna ko je Jusuf. Pita ga da je ne ometa, inače će zvati policiju. Rođak traži Jusufa po bolnici, zove ga  i Jusuf  govori da je bio u prodavnici. Atu i Umit su spremni za bijeg, ali ona ne može da vjeruje da zaista mora bježati iz sopstvene kuće. Dolaze u kuću Umitove majke koja se obraduje Umitu. Arzu nije baš zadovoljna mjestom. Zejnep je na poslu, Indži i Elif bježe. Krenule su kod Jusufa, ali on naiđe slučjno autom te ih zamoli da ne idu nigdje same bez da se jave nekome. Sjeda ih u auto i doveze pred kapiju. Tada dolazi Selim i Elif ga upozna sa Jusufom.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site