Elif - od 749. do 757. - Vildan pokvari Tarikove planove, dovede Elif u vilu

Elif

Elif – od 749. do 757. ep. – Vildan pokvari Tarikove planove, dovede Elif u vilu!

By  | 

749: Elif ugleda Melek na Tv-u i sad je sigurna da je živa. Pokušava da pobjegne, ali je Vildan zatvori. Melek takođe traga za Elif. Humejra se priprema za rođenje bebe, a Tarik je ostavlja samu i pokušava da se pomiri sa Ranom. Rana mu međutim govori da želi da prekinu i ostanu samo radne kolege.
750: Žulide izbjegava Šafaka zbog Leman. Vildan motri na Elif, Elif je moli da je pusti, ali uzalud. Tarik kupuje poklon za Ranu. Kerem odlazi u Milano na sajam mode.
751: Parla saznaje da Kerem ide i želi da ide sa njim. Humejra je podržava. Keremu smeta, ali ipak ne uspjeva da je odbije. Tarik daje Rani poklon. Ona mu govori da ako je voli, otputovaće sa njom. Ali on zbog svojih ilegalnih poslove je spriječen.
752: Elif i dalje smišlja kako da pobjefne. Madžide je sanjala Melek i misli kako je možda živa, želi da priča sa svojim ljudima. Rana uvjeri Tarika da pođe u Milano. Keremu je drago što on ne mora i to sa Parlom, dok je Parla razočarana.
753: Vildan po povratku kući shvata da je Elif prevarila i pobjegla. Elif je u policijskoj stanici gdje traži pomoć da nađe majku.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!