Fanaa Ishq Mein Marjawan – 117. epizoda - Paki doživi nezgodu, Samir je vidi!

Fanaa - Ishq Mein Marjawan

Fanaa Ishq Mein Marjawan – 117. epizoda – Paki doživi nezgodu, Samir je vidi!

By  | 

Paki doživi nezgodu, Samir je vidi!
Paki se šokira videvši Agastju u video pozivu. Pre nego što Agastja može da vidi Paki, poziv se prekida zbog prazne baterije. Paki se uspaniči i pita se šta Tara radi sa Agastjom, da li je saznao ko je. Neće dozvoliti da joj Agastja otme Taru. Ona reši da krene u Agastjinu vilu.
Tara je zabrinuta za svoju mamu, pa joj Agastja nudi da nazove mamu sa njegovog telefona. Paki je na putu da pronađe bilo koji auto ili taksi da stigne do Agastjine vile. Nazove je Agastja i se šokira čuvši njegov glas. Neki motorista je udari otpozadi, ona padne i udari glavu na biciklu. Agastja se pita zašto je poziv prekinut. Paki se onesvesti. Agastja ponovo zove Tarinu majku (Paki, ali on to ne zna), njen telefon je isključen. Tara kaže da joj je telefon možda prazan i zamoli ga da je odbaci u hotel jer će njena mama biti zabrinuta za nju. Agastja se slaže.
Na putu, Samir naiđe i ugleda Paki koja je bez svesti, odmah se razneži i plačući joj priđe.
Agastja dovede Taru u hotel. Pošto Paki nema u sobi, Tara proveri u toalet i zaplače kada je ne pronađe. Agastja je opet okrene ali je nedostupna, smiruje malu da joj je mama možda otišla negde. Tara otežano diše. Agastja izvuče njenu pumpu kiseonika i protrlja joj leđa i ruke. Maloj je odmah bolje. Agastja predlaže da igraju ne ljuti se čoveče. Tara veli da njena mama uvek vara dok igraju. Agastja se priseti da je i Paki varala kada su igrali tu igricu.
U bolnici, doktor pregleda Paki i kaže Samiru da je u pitanju blaga povreda koja će zalečiti za nekoliko dana. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STR.)

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site