Fanaa Ishq Mein Marjawan – 73. epizoda - Meera vidi Bulbulino lice!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Fanaa - Ishq Mein Marjawan

Fanaa Ishq Mein Marjawan – 73. epizoda – Meera vidi Bulbulino lice!

By  | 

Meera vidi Bulbulino lice!
Meera pita šta Agasthya radi tu. Mona kaže da je med. sestra zaspala, a Agasthya se uplašio, pa su ga doveli ovamo. Meera pita Yuga da li plaćaju medicinskoj sestri za spavanje. Baka pomisli da ih je, na sreću, Prema na vreme obavestila da stižu. Yug se oklizne i padne, pogleda ispod cipele i ugleda parče torte. Agasthya se izlane da je to bila njegova rođendanska torta, bila je veoma ukusna. Meera prokomentariše da je danas Agasthyin rođendan. Otpeva rođendansku pesmu i odvuče ga na sredinu. Agasthya se izvini ostalima što je izneo istinu.
Meera kaže baki da je zaboravila da je pozove na Agasthyin rođendan. Podseća da joj je naredila da ga se kloni. Bulbul kaže da je bila njena ideja da proslavi Agasthyin rođendan. Meera joj naredi da odmah izađe napolje. Yug pokuša da progovori, ali ga Meera saseče. Bulbul preti da će otići u policijsku stanicu. Meera joj kaže da ode i registruje žalbu, ali od toga neće biti nikakve koristi jer je prošlo dva dana od kada se nesreća dogodila. Agasthya plače, to mu je drugarica. Yug ga zadrži. Meera izbaci Bulbul iz kuće a potom upozori baku da neće moći da vidi Agasthyu ako ponovi svoju grešku. Baka joj se izvinjava i moli je da ne povredi Agasthyu. Meera kaže da im je oprostila jer je sutradan zabava. Agasthya ne bi trebalo da izlazi iz svoje sobe tokom zabave. Ona odlazi i sa sobom povede uplakanog Agasthyu. Baka se pita šta će biti sa Agasthyom pošto je Bulbul, koja je bila jedina nada da ga izleči, otišla. (NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno