Fatalna ljubav 311. i 312. epizoda!

Emanet - Fatalna ljubav - Amanet

Fatalna ljubav 311. i 312. epizoda!

By  | 

Fatalna ljubav 311. i 312. epizoda!

311 epizoda

Seher govori Yamanu da je snaga izdaje i da nije sigurna da li ga više voli. Yaman je iznenadjen i povredjen njenim rečima.Yaman joj govori da to nije istina. Seher kaže da nažalost jeste, iako on to ne želi sebi da prizna. Canan je posmatra sa strane i govori da je maestralno odigrala svoju ulogu. Yaman pokušava da ubedi Seher da ostane, ali ona odbija. Yamanje besan, razbija i pita je po čemu je ona drugačije od te žene koja je ostavila njegovog oca, njega i brata?On joj kaže da beži jer je život težak.

312 epizoda

Seher smatra da će svojim nemarnim stavom naterati Yamana na operaciju. Yaman odlazi kod Fikreta. Ona ga grli i kaže da je ubila Seher I Yamana. Yaman koji je pratio besan je što je vidi da grli drugog muškarca.Yamanu je bila snaga da živi za svoje voljene, a Seher mu je ubila tu snagu.Zuhal gleda Cananinu pobedu i počinje da sanja da će Yaman biti sa njom. Yaman pada dok gleda ženu svog života pokraj drugog muškarca. Seher to vidi i doziva ga.

Sve epizode serije Fatalna ljubav

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site