Fatalna ljubav od 532. do 534. epizoda!

Emanet - Fatalna ljubav - Amanet

Fatalna ljubav od 532. do 534. epizoda!

By  | 

Fatalna ljubav od 532. do 534. epizoda!

532 epiyoda

Nani govori Yamanu da u njegovim očima može da pročita najlepšu reč na svetu – ljubav. Sa druge strane, Ajše se brine o Feritu u bolničkoj sobi. On joj govori da pusti lekove, jer je ona jedini lek za sve njegove rane.

533 epizoda
Yaman vidi Nani kako se smeši dok spava i brine koga li to ona sanja.

534 epizoda
Nani je u opasnosti. Yaman je spašava i tako zdobij jaku povredu. On je u bolničkoj sobi. Nani mu govori da je on tvrdoglav poput nje, ali da je takodje poput nje i veliki ratnik. Kako bi smirila zabrinutu tetku Akču, Nani joj govori da ne brine i da je ona noćas bila sa Yamanom. Akča je šokirana. Nani shvata da je odgovorila pogrešno.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *