Gulcemal - 6. epizoda!

Gülcemal - Gulcemal

Gulcemal – 6. epizoda!

By  | 

Gulcemal – 6. epizoda

Armagan upita Gulcemala zašto je doveo Zafer, rekao je da će čuvati njegovu tajnu. Gulcemal optuži Devu da je izdajica i da je sve dojavila Zafer, i u vezi njega i u vezi tendera. Deva je šokirana i uvrijeđena. On joj donosi pun kofer novca i govori da je to njen cijena. Plaća joj odštetu jer neće više raditi sa njom. Posvađaju se i Deva ga izazove da za tri dana pronađe dokaz da je ona kriva. A onda će ona otići. Ali ako ne uspije, moliće je za oproštaj i da ostane tu. 
Deva se uveče napije. Gulcemal dolazi do nje i ona ga izaziva i ismijava. Zaspi na stolici i on je odnese u sobu. 
Sledeće noći, Gulcemala nema. Deva ga čeka ispred. On dolazi i uplaši je. Ispituje je šta radi tu, da li je to njega čekala. Ona mu stavi do znanja da nije tako bitan. I podsjeti ga da ima samo jedan dan još da pronađe dokaz. 
Deca odlazi na jezero, a Gulcemal je prati. Ona veli da je znala da će je pratiti, ostao je još samo sat za njegov dokaz. Na jezeru su gdje je bio njihov prvi susret. Ona mu prizna da je dan majki, a njena mama se tu utopila. Dolazi svake godine da joj piše, a ovaj put će se žaliti na njega. Gulcemalu je krivo. Dolazi mu poziv da je dokaz pronađen i oni se zapute zajedno kući. 
Pogledaju video gdje je Deva napala Zafer i on shvata da je Deva nedužna. Ona mu govori da ona odlazi, jako je povrijedio i ponizio. Zafer otkrije Armaganu da je Gulcemal ubio njegovog oca. 
Sve epizode OVDE 
Najavu naredne epizode možete pogledati OVDE 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *