H2O-72 epizoda! - Turske-Serije.Net

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Australijske serije

H2O-72 epizoda!

By  | 

12188412_1506353956357285_871630619_nH2O-72 epizoda!

Prevod čitateljka Amra.Hvala!:D

Bella javi društvu da je njihova godišnja formalna zabava preobražena u zabavu na plaži.Rikki odmah ode u shopping da kupi novu odjeću.Vraćajući se, sretne Zanea koji je poziva da izađe sa njim,ali ona ga odbija lagajući mu da već ide sa nekim.Bella i Cleo prave ukrase za zabavu i Bella joj se požali kako Will neće da je pozove na zabavu.Cleo je savjetuje da preuzme konce u svoje ruke i da ona njega pozove.Sophie predlaže Zaneu da promijeni ime kafiću,ali on neće i kaže joj da misli da Rikki i njen brat idu skupa na zabavu.Rikki i Will sjede i razgovaraju o Zaneu.On joj prizna da bi pozvao Bellu,ali da ne zna kako da je pita i zamoli je da ona glumi Bellu,a on će da je pita.Njih dvoje glume.

Bella naiđe i čuje ih kroz prozor.Pomisli da on nju stvarno pita da idu skupa i ode.Pliva do makoa i tamo sama plače.Cleo pred vratima nađe misteriozni veliki paket.Pokaže ga Kim i njih dvije otvore.Vidi da je to teleskop i pomisli da je od Lewisa.Pošalje Lewisu poruku i shvati da joj on ništa nije poslao.Kim joj aludira da provjeri Natea.Bella sjedi u kafiću,a Sophie dođe do nje da joj sipa sol na ranu.Will dođe i krene da je pita da idu skupa na zabavu,ali ona ode do Natea,pozove ga i kaže Willu da ide sa njim.Will stoji iznenađen,a Sophie se iza zlokobno smješka.Sophie savjetuje Willu da ide sa nekim drugim i da zaboravi Bellu.Kim dovede Natea kući da bi saznale da li je on poklonio teleskop Cleo,ali ga Cleo istjera odmah.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno