H2O-72 epizoda! - Page 2 of 2 - Turske-Serije.Net

Australijske serije

H2O-72 epizoda!

By  | 

804515_1506353989690615_2023071233_n

Will ispriča šta se desilo Rikki i zamoli je da ide sa njim da ne bi išao sam,te ona pristane.Cleo se sprema za zabavu kad je Kim zovne da siđe u prizemlje jer je neko čeka.To je Ryan i on je poklonio Cleo teleskop.Ona ga zamoli da je ne uznemirava više i ode na zabavu.Will i Rikki stižu skupa,a kada ih Zane vidi napadne Willa da se drži podalje od Rikki.

Will u naletu bijesa prizna da se njemu sviđa Bella i da je htio doći sa njom,ali je ona bila zauzeta.Konačno,Rikki i Will objasne svima šta se zapravo desilo.Rikki ne želi da čuje za Zanea više.neko prolije sok po Belli i ona odmah otrči u vodu.Will dođe do nje i prizna joj da mu se sviđa i njih 2 se poljube.Na Makou,Bella se ispriča Rikki jer ju je bezveze optužila.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site