Haasil 11. ep.!Ranvir i Ančal se pomire i sprijatelje, Kabir ima zli plan!

Haasil

Haasil 11. ep.!Ranvir i Ančal se pomire i sprijatelje, Kabir ima zli plan!

By  | 

11. epizoda – Haasil – Ranvir i Ančal se pomire i sprijatelje, Kabir ima zli plan!

Prevod: Maya. 🙂

Pogledajte kratak snimak na vrhu stranice.
Ančal vidi da vozač vozi kola prebrzo, pa viče na njega da stane. Vozač staje, izlazi iz kola i skida kačket lica – to je Kabir. Ančal ga pogleda u šoku: ,,Ti?!”
Kabir je izvlači napolje i steže je za ruke: ,,Znaš samo da se dereš i tražiš pomoć. Kako se uopšte usuđuješ da slomiš srce mog brata? Slomila si mu poverenje. Zaposlio te je u firmi, oprostio ti sve i doveo te ovde, a ti si u njega nastavila da sumnjaš. Kakva si osoba to ti, Ančal?”
Mislio je da je ona njegovog kalibra, ali u stvari nije ništa. Ančal ćuti i tužna je. Kabir ulazi u kola i odlazi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Na plaži,
Ančal se vraća do Ranvira i seda pored njega. Oni se gledaju… Muzika kreće u pozadini…. Ančal ustaje i kreće: ,,Došla sam da ti se izvinim. Zaista se kajem puno i ne mogu da odem dok mi ne oprostiš. Jako… Jako mi je žao. Zato ću ti se izviniti na svim jezicima. Pardon, Sorry, Di…”
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *