Haasil 11. ep.!Ranvir i Ančal se pomire i sprijatelje, Kabir ima zli plan!

Haasil

Haasil 11. ep.!Ranvir i Ančal se pomire i sprijatelje, Kabir ima zli plan!

By  | 

Ančal ustaje i odlazi odatle ljutito usput kašljući. Priseća se kako ju je Kabir poljubio i u suzama je. Kabir dolazi tu i izvinjava joj se, a ona vikne na njega: ,,Izlazi napolje! Idi!”

Kabir kaže da nije imao druge opcije da je spasi, morao je učiniti to. Zbog njega je ona danas živa. Ančal odbija da ga sluša i tera ga od sebe uporno. Kabir joj kaže da ga kazni kako god hoće, on nije prekršio granice. Ančal ga onda sumnjičavo pogleda i pita da li govori istinu, to je uradio samo da bi je spasio. Kabir kaže da nije lako sprijateljiti se s njim. Oni se rukuju, pomire i sprijatelje. Ančal ga zamoli samo da nikome ne govori o ovom malom incidentu. Kabir pita: ,,Misliš, ovo o poljupcu… Neću. Nikome neću reći. Možeš ti verovati potpuno.”

(Kabir je taj koji je kriv za ovaj incident; ovo je sve uradio isplanirano) Smeje se i kaže u sebi da njemu ne treba verovati, on će joj se osvetiti.
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site