Hulijin život je u opasnosti!Ateš je u pritvoru!

Bahar / O Hayat Benim

Bahar 95 epizoda prvi deo, Hulijin život je u opasnosti!Ateš je u pritvoru!

By  | 

pageHulijin život je u opasnosti!Ateš je u pritvoru!

Fulija se nalazi sa Hulijom.Ona sipa nešto u Hulijino piće.Hulija primeti da je kafa čudnog ukusa.Prikazana je Sultan kako traži svoje lekove za pritisak. Scena se vraća na Huliju i Fuliju.Fulija joj govori da su ona i Mehmet sada zvanično razvedeni i za to krivi Huliju.Hulija pije piće.Fulija kaže da je sve gotovo samo ona (Hulija ) toga još uvek nije svesna.Hulija govori Fuliji da se loše oseća.Fulija odlazi i kaže da joj je možda kafa naudila. Hulija oseća jaku vrtoglavicu i gubi svest.Gosti kafea joj ubrzano prilaze.Neko joj opipava puls i kaže da je mrtva.

Dolaze kola hitne pomoći i odvoze Huliju.Sestra obaveštava ambulantu da se radi o teškom trovanju i da je žena starosti oko 40 godina.Huliji se gubi puls i u kolima hitne pomoći pokušavaju da je ožive. Prikazana je Hulija koja šeta poljanom i prolazi pored Evsun i Arde pored kojih se nalazi kolica za bebu.Hulija dodiruje bebu i pita zar neće moći videti svoje unuče.Arda joj govori zbogom…Sa njom se opraštaju i Muge i Kenan…Tu je i Mehmet-govori joj da plaća za grehe koje je počinila.Hulija ostaje sama na livadi i nastavlja da korača…

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Arda i Evsun su kod ginekologa i preko ultrazvuka gledaju svoju bebu.Arda dobija poziv i obaveštavaju ga o Hulijinom stanju…Takodje je obavešten i Mehmet….
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site