Hulijin život je u opasnosti!Ateš je u pritvoru!

Bahar / O Hayat Benim

Bahar 95 epizoda prvi deo, Hulijin život je u opasnosti!Ateš je u pritvoru!

By  | 

1463949800

Ateš je u policijskoj stanici i daje izjavu u vezi pokušaja ubistva Kenana Erksana.Inspektor ga pita da li zna da će da dobije najmanje 2 godine zatvora.Inspektor je ljut na Ismaila i pita ga zašto to ne stoji ni u jednom njegovom izveštaju i podseća ga da je on bio na mestu dogadjaja.Ateš pita Imaila da obavesti Bahar.Šef pita Ismaila kako je mogao biti tako neodgovoran i da li sada treba da ga suspenduje.Ismail obaveštava Bahar da Ateša odvode na sudjenje.

Članovi porodice odlaze u bolnicu.Doktor obaveštava Mehmeta da je Hulija uzela veliku količinu lekova i da su joj isprali želudac, ali je njen život i dalje u opasnost.Svi preko prozora dolaze da vide Huliju koja je na intezivnoj nezi.Kenan dolazi tu vidno uznemiren.Arda i Mehmet pokušavaju da ga smire.Hulija otvara oči.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Sudija donosi odluku da Ateš bude lišen slobode do sledećeg ročišta.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *