Iffet 4 epizoda - Turske-Serije.Net

Iffet-nevinost

Iffet 4 epizoda

By  | 

Iffet 4 epizoda
Iffet ide na posao busom.Džemal ulazi u isti bus.Prilazi joj i moli je da razgovaraju.Iffet mu kaže da zbog njega ne može oca, niti bilo koga drugog da pogleda u oči jer je silovao.Džemal se pognute glave udaljava.

Erhan se nakon burne noći ponovo vraća u Ishanovu kuću.Govori kućnoj pomoćnici, kojoj daje piće, ako brat pokuša da mu baci piće da ga obavesti.Erhan nasrće na kućnu pomoćnicu ( Emine ).Iffet dolazi na vreme i spašava je tako što ga udara flašom u glavu.

Ishan ispituje šta se desilo.Saznaje da je Erhan napadao Emine i ranije i da je Iffet spasila, tako što ga je udarila flašom u glavu.Iffet se izvinjava gospodinu Ishanu i kaže da će odmah napustiti kuću.Ishan joj govori da ona ne ide nigde.Ishan govori Saime ( Ifetinoj tetki ) da kad se Saim probudi kaže mu da spakuje stvari jer danas ide u kliniku za odvikavanje od alkohola.

Fejaz je ljut na Džemila jer je saznao od Serpil da je silovao Iffet.

Džemil se priseća svih trenutaka sa Iffet.Odlazi pred njen prozor i zove je na talefon, govori joj :“Udaj se za mene ?“ Iffet izlazi na prozor.Džemal poliva benzoinom taksi i pali ga.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site