Igra sudbine od 181 do 190 epizode, Sidhi je trudna - Turske-Serije.Net

Igra Sudbine

Igra sudbine od 181 do 190 epizode, Sidhi je trudna

By  | 

Sidhi je trudna,Igra sudbine od 181 do 190 epizode

Raveena takođe dolazi na selo kako bi pobegla od Rohita, ali on je prati. Kapil saznaje da se Kunal i Siddhi razvode. Kunal konačno priznaje Siddhi da je voli. Kunal i Siddhi se nalaze u opasnosti.

Gaurav se sve više ljuti na Seemu i smatra da mu ne posvećuje dovoljno pažnje. Rohit ipak uspeva pronaći Raveenu. Siddhi saznaje da je trudna i svi su presretni zbog toga. Cela porodica se ponovo vraća u Mumbaji.

Veena ne prestaje pričati o Anandu. Vikram ne može oprostiti Raveeni jer je video kako razgovara s Rohitom. Rohit želi nauditi Vikramu kako bi ponovo osvojio Raveenu. Siddhi saznaje da Gaurav poseduje vlastiti stan.

Cela porodica prisutvuje Shilpinoj ceremoniji. Siddhi saznaje da Gaurav vara Seemu i da ima ljubavnicu. Siddhi ne zna kako da kaže Seemi da je Gaurav vara. Seema pokušava pomiriti Vikrama i Raveenu.

Rohit još uvek proganja Raveenu. Kunal oseća da Siddhi nešto krije od njega. Sve je spremno za Shilpino i Chaitanyno venčanje. Seema poziva Gaurava da idu na odmor ali on to odbija. Siddhi više ne može kriti istinu i govori Seemi da Gaurav ima ljubavnicu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *