Igra sudbine od 207 do 216 epizode - Turske-Serije.Net

Igra Sudbine

Igra sudbine od 207 do 216 epizode

By  | 

Igra sudbine od 207 do 216 epizode

Kunal odlazi kod Gaurava i traži od njega da se razvede od Seeme. Sudhasnhu moli Vikrama da se vrati kući. Siddhi ima osećaj da je neko svo vreme prati i posmatra. Rohit kupuje vlasnički udeo u Vikramovoj kompaniji.

Kunal i Siddhi slave njen rođendan na terasi, ali ih neka osoba posmatra. Raj nema dovoljno novca da plati kiriju za stan u kojem žive. Vikram zbog Rohita završava u pritvoru. Seema, teško podnosi Gauravov odlazak. Siddhi pomaže Vikramu bez Kunalovog znanja.

Rohit pokušava uceniti Raveenu kako bi oslobodio Vikrama. Siddhi saznaje da je Richa osoba koja ju je svo vreme uhodila. Richa govori Kunalu da zauvek napušta grad. Richa moli Rohita da ostavi Raveenu na miru. Thakraal krivi Kunala za Richin odlazak.

Kunal saznaje da je Vikram platio kiriju za njihov stan. Siddhi preti Rohitu i traži od njega da ostavi Raveenu na miru. Siddhi nakon svađe napušta kuću. Gaurav dolazi da poseti decu. Policija hapsi Siddhi uz optužbu da je ubila Rohita.

Siddhi se izvinjava Thakraalu i uverava ga da je sve bila nesreća. Policija ne dopušta Siddhi da napusti pritvor. Vikram uplaćuje novac za Siddhinu kauciju. Kunal sumnja da Rohit nije mrtav i misli da je sve samo zavera.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *