Igra sudbine od 123 do 132 epizode,sazetak - Turske-Serije.Net

Igra Sudbine

Igra sudbine od 123 do 132 epizode,sazetak

By  | 

Igra sudbine od 123 do 132 epizode

Od 123 do 132 epizode

Siddhi očekuje Kunalov povratak i priprema poseban događaj. Kunal se bori sa svojim demonima i želi da se razvede od Siddhi. Kunal se vraća starim navikama i ponovo ostaje van do kasno u noć. Siddhi se sprema da napusti kuću, ali je Seema odgovara.

Siddhi i Kunal odlaze na sud kako bi se razveli. Siddhi se nada da će uspeti odgovoriti Kunala od razvoda. Siddhi je srecna što je ostala u braku s Kunalom. Thakraal krivi Kunala za Richino stanje i pokušava mu se osvetiti.
Rohit pronalazi Raveenu i pokušava je ubediti da je Kunal kriv. Kunal ne želi da Siddhi vodi njegovu odbranu na sudu.Siddhi moli Kunala da joj prepusti vođenje njegove odbrane na sudu. Richa se plaši da Thakraal ne sazna istinu.

Kunal se odlično pripremio za prvo ročište. Siddhi ne zna kako da se izvine Kunalu. Rohit želi iskoristiti Raveenu kako bi Kunal bio osuđen. Kunal saznaje da je Vikram dao novac za plaćanje kaucije.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *