Igra sudbine od 379 epizode do 389 epizode - Turske-Serije.Net

Igra Sudbine

Igra sudbine od 379 epizode do 389 epizode

By  | 

Igra sudbine od 379 epizode do 389 epizode

Siddhi se još uvek nalazi u komi, a Kunal joj pokušava reći koliko je voli. Bliznaci spremaju iznenađenje za Siddhi. Cela porodica se brine o Siddhi nadajući se da će se oporaviti. Doktori žele da operišu Siddhi.

Operacija je uspela i Siddhi je povratila svest. U kući se svi spremaju za Siddhin povratak.Poznata kompanija angažuje Kunala u sudskoj parnici protiv Thaakrala. Gaurav pokušava pronaći novac kako bi izbegao robiju.

Siddhi skida zavoje i otkriva da na licu ima veliki ožiljak. Blizanci žele organizovati zabavu kada se Siddhi vrati kući. Siddhi izbegava da vidi Kunala i plaši se da je neće prihvatiti zbog ožiljka na licu. Gaurav pronalazi čoveka koji ga je prevario za novac.

Blizanci spremaju predstavu koju će izvesti kada se Siddhi vrati kući. Siddhi moli Veenu da ne kaže Kunalu za njene ožiljke. Kunal odlučuje pomoći Gauravu kako bi pronašao novac koji je dužan svojoj kompaniji.Seema se zahvaljuje Kunalu.

Gaurav plaća troškove Siddhinog lečenja novcem kojim je trebao vratiti svoje dugove. Kunal se počinje pitati zašto ga Siddhi izbegava. Kunal saznaje zašto ga Siddhi izbegava i traži pomoć od svoje porodice. Gaurav priznaje Seemi da je on platio troškove Siddhinog lečenja. Kunal traži od dece da razgovaraju sa Siddhi i da je pokušaju uveriti da se vrati kući. Siddhi odlučuje da napiše pismo Kunalu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *