Igra sudbine od 260 do 279 epizode, sažetak - Turske-Serije.Net

Igra Sudbine

Igra sudbine od 260 do 279 epizode, sažetak

By  | 

Igra sudbine od 260 do 279 epizode, sažetak

Kunal dolazi pijan na suđenje. Siddhi prati Kunala. Kunal se plaši kako će Anand podneti njegov poraz na sudu. Anand želi učestvovati na takmičenju za talentovanu decu, ali Kunal ne zna kako da obezbedi novac koji je potreban za učešće.

Abhay obećava Siddhi da će joj pomoći da se zbliži s Anadom. Anand se fokusira na učenje kako bi popravio ocene u školi. Kunal se vraća kocki kako bi zaradio novac za Anandovo takmičenje. Raj pokušava uveriti Veenu da je video Siddhi.

Kunal prodaje svoju zlatnu medalju kako bi skupio novac za takmičenje. Anand ne može oprostiti Kunalu. Kunal obećava Anandu da će vratiti medalju ako on pobedi na takmičenju. Anand se počinje raspitivati o svojoj majci.

Kunalu nedostaje novac za Anandovo takmičenje i pristaje raditi kao šanker na zabavi. Siddhi saznaje da i Kunal ima sina. Kunal nagovara Abhaya da ne ulazi u jedan sumnjiv posao.Kunal saznaje da je Siddhi izašla iz zatvora. Siddhi želi da upozna Kunalovog sina. Siddhi predaje Anandu medalju pred očima cele porodice. Kunal se plaši da bi Siddhi mogla saznati da je Anand njen sin. Siddhi bezuspešno pokušava razgovarati s Kunalom. Abhay nudi Kunalu posao, ali on ne želi prihvatiti ponudu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *