Igra sudbine od 390 do 400 epizode - Turske-Serije.Net

Igra Sudbine

Igra sudbine od 390 do 400 epizode

By  | 

Igra sudbine od 390 do 400 epizode
Seema pokušava uveriti Siddhi koliko je Kunal voli. Kunal odlučuje rizikovati vlastiti život kako bi Siddhi promenila svoje mišljenje. Siddhi i Kunal su ponovo zajedno i konačno se vraćaju kući. Obećavaju jedno drugom da se više nikad neće rastati.

Cela porodica odlazi na zajedničku večeru. Kunal pokazuje Siddhi poklone koje je kupovao za nju dok je bila u zatvoru. Siddhi je srećna jer je ponovo sa svojom porodicom. Kunal saznaje da je Gaurav platio vlastitim novcem troškove Siddhinog lečenja.

Porodica odlučuje pomoći Kunalu u pronalaženju novog posla. Kunal predlaže Siddhi da osnuju vlastiti advokatski ured.Siddhi dobija nagradu u iznosu od 5 lakha jer je pomogla policiji u rešavnju jednog slučaja. Blizanci se spremaju za put u Singapur gde će učestvovati na školskom takmičenju.

Kunal i Siddhi zajedno slave dan zaljubljenih.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *