Igra sudbine od 113 do 122 epizode sazetak - Turske-Serije.Net

Igra Sudbine

Igra sudbine od 113 do 122 epizode sazetak

By  | 

Igra sudbine od 113 do 122 epizode

Seema organizuje zabavu kako bi saopštila Kunalu da je Siddhi trudna. Siddhi ne zna šta da kaže Kunalu. Kunal i Siddhi govore porodici da je došlo do nesporazuma i da Siddhi nije trudna. Kunal istražuje Vineetovu prošlost.

Vikram na sve moguće načine pokušava spasiti Raveenu. Siddhi i Kunal posećuju Richu koja se nalazi u bolnici. Kunal se sukobljava s Rohitom. Siddhi sumnja da Richa pokušava sprovesti plan kako bi je rastavila od Kunala.

Siddhi traži od Riche da ostavi Kunala na miru. Richa pokušava prevariti Siddhi i iznosi joj zanimljiv predlog. Kunal pronalazi devojku koja bi mogla optužiti Vineeta. Kunal dolazi na Richinu i Vineetovu ceremoniju.

Kunal upoznaje Richu s devojkom koju je Vinneet povredio i traži od nje da prekine veridbu. Richa se nada da će vratiti Kunala ako prekine veridbu s Vineetom. Richa uspeva prevariti Siddhi koja razmišlja o tome da napusti Kunala. Kunal pokušava objasniti Siddhi šta se desilo između njega i Riche.

Cela porodica se okupila kako bi se pomolila na godišnjicu Anandove smrti. Gaurav iznosi neobičan predlog Kunalu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *