Ishq Ka Rang Safed (187. ep.) 12.03.2016. - Počinje Shalinin "mehendi"! - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Ishq Ka Rang Safed (187. ep.) 12.03.2016. – Počinje Shalinin “mehendi”!

By  | 

BeFunky Collage

Epizoda počinje sa Dhaani koja govori Viplavu da se ona uvijek moli za njega. Viplav veli da ide,Dhaani ga pita da se čuva. On se vrati,veli da je zaboravio nešto. Dhaani upita šta je zaboravio. On je poljubi  u čelo. A potom i snažno zagrli. Dhaani to izmami osmijeh na lice. Dhaani ga zatim nježno poljubi u čelo.  ‘Ishq Ka Rang Safed’ svira u pozadini. Mahnu jedno drugome i Viplav ode.
Raja je u sobi,drži nož i sjeća se Dhaaniinog šamara. Okrenut je leđima ka vratima. Shalini  prolazi tuda i stane ispred Rajine sobe i posmatra ga. Kanak dolazi i grdi je što gleda mladoženju prije vjenčanja. Rajina majka dolazi i govori Shalini da joj je Raja kupio sari. Shalini joj se slatko zahvali,Rajina majka veli da se lično zahvali Raji. Shalini se krene pobuniti jer joj Kanak ne dozvoljava,Kanak govori da ne može da vidi mladoženju prije vjenčanja. Rajina majka doda da je ona osoba ‘otvorenog uma’ (tj. da joj ne smeta što će vidjeti Raju prije vjenčanja),svijet se promijenio.
Ovamo,Dulaari poziva Dhaani da idu,pakuje stvari.  Dhaani odbija da ide u Mathuru. Dulaari je pita da li je poludjela,zar ne zna kako je Raja zloban. Dhaani joj govori da neće pobjeći odavde,suočiće se sa Rajom jer nije ništa loše uradila. Sigurna je da će je Viplav podržati,neka se ne plaši. Dulaari je pita da joj obeća,da neće zakoračiti van Ashrama dok Viplav ne dođe po nju.  Dhaani joj obeća,Dulaari je zagrli.
Raja i dalje drži konopac i sjedi na stolici. Njegova majka dolazi sa Shalini ,Raja sakrije konopac. Majka ga pita da pogleda Shalini jer je obukla sari koji joj je kupio. Raja je ni ne pogleda,ali pohvali je da izgleda kao da anđeo sletio na zemlju. Shalini se postidi i otrči u svoju sobu. Rajina majka mu govori da kada on oženi Shalini,dobiće svo njegovo bogatstvo. Neka hvali Shalini da učvrsti vezu/odnos sa njom.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  178 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site