Ishq Mein Marjawan - Dip oženi Arohi iako je već oženjen Tarom

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 11. epizoda – Dip oženi Arohi iako je već oženjen Tarom!

By  | 

Maja govori Dipu koji je obučen kao mladoženja da je jako srećna što njen sin, tj. on započinje svoj novi život. Želi da mu Bog da mnogo sreće. Uradi mu arti. Dip odradi sve rituale sa njegove strane. Šeru upita Pritvija šta ako Arohi ne dođe. Dip ih čuje. Pritvi kaže Šeri da nazove njenu kuću i pita ih. Pritik zove Aniketa. Ovamo, Ridi dolazi i paniči, gdje je ona. Aniket veli da ni on ništa ne razumije. Raičand ga stalno zove, a on ne može da mu se javi, šta da mu kaže. Ridi govori da nemaju druge nego da odu i kažu im da ona nije kući. Biće poniženi.

Žene komentarišu kako još nema mlade. Dip ih sve sluša kao i Pritvi. Šeru dolazi i govori Pritiku da se Aniket ne javlja, zvao ga je nekoliko puta. Da li da ode tamo? Sveštenik govori da im prolazi povoljno vrijeme, neka zovnu mladu. Maja pita muža šta sada da rade. On upita Dipa. Dip veli da sačekaju malo, ljudi čekaju do poslednjeg daha pa će i on.
Arohi plače u zatvoru, gleda sliku roditelja. Pita šta se to dešava, policija im nikada nije dala pravdu, a sada i njoj čine nepravdu. Zašto su je zaključali kada ništa nije uradila? Neko otvori vrata.
Aniket i Ridi dolaze kod Dipovih. Maja upita za Arohi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  9 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site