Tara u Arohino ime raskine sve veze sa Arohinom porodicom

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 21. epizoda – Tara u Arohino ime raskine sve veze sa Arohinom porodicom!

By  | 

Epizoda je emitovana 18.10. 2017. na Kolorsu.

Arohi dolazi u Dipovu sobu da mu pokaže mehendi, ali on nije u sobi. Na krevetu su mu sat i telefon. Arohi se pita gdje je, nikad ga nema u sobi. Krene izaći, ali Dipu stigne poruka i ona priđe i uzme telefon. Ugleda Tarinu sliku. Dip taman dolazi iz kupatila i vidi da ona sva ozbiljna gleda u njegov telefon. Nada se da nije bio poziv ili poruka od Tare. Arohi ga pita za sliku, ona nikada nije nosila tu haljinu. Dip je pogleda i u sebi pomisli da je to Tara. Mora nešto smisliti. Dip veli da je u pravu, tu haljinu nikada nije nosila, ali neka pogleda lice, njeno je. Ona upita šta misli pod tim. On joj uzme telefon iz ruke i govori da to znači da on ima prijatelja fotografa, uradio je fotomontažu jer želi da joj kupi tu haljinu. A onda joj pokazuje slike sa forošutinga, hvali njenu ljepotu. Pita je da li zna šta je najljepša stvar na njenom licu. Ona upita šta. Dip veli osmijeh. Arohi se nasmije. On sjedne na krevet i govori da je danas njegov post. Arohi veli da ona mora postiti. Karva Čaut je. Dip veli da je ljubav veća od rituala. Približi joj se. Ona ga odgurne i pobjegne. Dip govori da ona nema pojma šta će on uraditi danas. Ona će samo reći: ” Volim te, Dip.”

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site