Arohi je kidnapovana, Tara saznaje da je Dip poslao Nišu

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 254. (maha) ep. – Arohi je kidnapovana, Tara saznaje da je Dip poslao Nišu!

By  | 

Virat pita ko je ona. Djevojka veli da je on pita ko je. Pa zar neće reći ljudima? Nema veze, ona će. Obrati se Arohi, ona ne može da se uda za Virata jer je ona Viratova djevojka. Zajedno su već dvije godine, kako može onda da vjeri nju? Virat negira i da je poznaje. Djevojka veli da je zvao po 10 puta na dan, a sada je ne poznaje? Sada zna zašto je nije kontaktirao od kada je izašao iz zatvora, zbog te bogate djevojke. Prevario je zbog novca. Virat veli da je ona lažov, on voli Anđu, oduvijek je volio. Neka se gubi iz kuće. Novinari izvještavaju uživo. Virat govori da ona nema dokaz. Djevojka veli da ima. Baci mu slike u lice, na slikama su njih dvoje zajedno. Virat je zapanjen. Ona pokaže i Viratove poruke. Dip potvrdi da je to Viratov broj. Virat govori da ona laže, on je ni ne zna, prevarantkinja. Novinar pita da li je prevario Anđeli sa Nišom (ta djevojka)? Da li je ostavio Nišu zbog novca? Virat govori Arohi da je neće oženiti dok joj ne dokaže istinu. Neko to radi da ih rastavi. Arohi mu kaže da prestane sa dramom, vrati mu prsten. Virat je uhvati za ruku, ona traži da joj pusti ruku. On to ne uradi, Dip ga odgurne. Virat mu vrati i govori da se ne miješa.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *