Arohi je kidnapovana, Tara saznaje da je Dip poslao Nišu

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 254. (maha) ep. – Arohi je kidnapovana, Tara saznaje da je Dip poslao Nišu!

By  | 

Šef dolazi da vidi Arohi, svjetlo je zaslijepi i ne može da ga vidi. On govori da bi se trebali sresti lice u lice, oslovi je sa Anđeli. Njegovo je vrijeme da ispuni cilj i ona ima samo 24 sata za isto. Što prije ispuni cilj, doći će do svoje destinacije. Arohi pita kakav cilj, moli da izgasi svjetlo.
Tara govori Niši da kaže, nema vremena. Niša veli da je Dip pitao da uradi sve to. On joj je dao novac. Dao joj je i slike i rekao da zaustavi vjeridbu. Tara pita kako je Dip mogao to da uradi, ljuta je. Potom joj kaže da ne laže. Niša veli da govori istinu, Dip je poslao. Moli je da je pusti. Tara je bijesna, Dip je opet vara. Neće ga poštediti, izdajica. Prevario je ponovo zbog te Anđeli. Neće ga poštediti.
Najava: Šef govori da je već kasno, neka ispuni svoj cilj. Taj pištolj je za nju i neka ne odlaže. Tajne 20. februarske noći će biti otkrivena. Arohi se pita šta se desilo 20. februara.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *