Arohi je kidnapovana, Tara saznaje da je Dip poslao Nišu

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 254. (maha) ep. – Arohi je kidnapovana, Tara saznaje da je Dip poslao Nišu!

By  | 

Dip veli da on nikada ne može nikoga da voli, užasan je. Virat pita zašto to njega interesuje, zašto trči za Anđeli kada ima svoju ženu Arohi. Potom se obrati Arohi, moli je da mu vjeruje, ta djevojka laže. Arohi mu kaže da prestane. Dip govori da se ona neće udati za lažova poput njega. Virat ga udari. Tara govori novinarima da idu, kao i gostima. Virat i Dip se tuku. Arohi ih zaustavlja, ali se i dalje tuku. Virat mu govori da on ima prljavu krv, pokupili su ga sa ulice, a on je izdao Taru i Romu. Dip govori da je zainteresovan za Anđeli, ali ne igra ove jeftine igre. Ima genijalan plan. Neka ga shvati ako može. Nestane svjetle, neko pošalje poruku Niši da je posao završen, neka ode.
Neko krene dati Arohi injekciju u mraku, Čavani to vidi i oslovi je. Neko mu začepi usta. Arohi upali svjetlo na telefonu i pomogne Čavanija. Čavani veli da joj želi nešto reći, ona prvo ode po vodu. Izađe iz sobe i neko joj da injekciju i povede je odatle. Svjetla se vrate, Šureka pita za Anđeli/ Arohi. Pita Čavanija, on ne zna. Šureka veli da Dip, Arohi, Anđeli i Virat nisu kod kuće. Gdje su svi?

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *