Arohi je kidnapovana, Tara saznaje da je Dip poslao Nišu

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 254. (maha) ep. – Arohi je kidnapovana, Tara saznaje da je Dip poslao Nišu!

By  | 

Tara nalazi Nišu i prisloni joj nož na vrat, ona je moli da je pusti. Tara joj kaže da ćuti, dala joj je šansu, sada će je kazniti. Niša je gurne, Tara je udari kamenom, ne može joj pobjeći.
Arohi se pita ko je šef i šta želi. Gurne ih i pokuša pobjeći. Bandit veli da ne može ići dok ne vidi šefa. Neko ih gleda preko videa.
Mausi nekome na telefon govori da je trka počela, vidjećemo ko će pobjediti. Čavani to čuje i pita se sa kim priča.
Tara zalijepi Nišu koja je moli da je pusti. Tara govori da ako je Viratova djevojka, sigurno joj je rekao oTari. Tara je naučila kako da koristi taj nož u pravo vrijeme. Zna kako da ga koristi. Ima ideju, zašto je ne bi isjeckala u komadiće, to će je boljeti. Niša je moli da to ne radi, Tara veli da zna da joj Virat nije momak i da je uradila tu dramu za novac. Ali ko je poslao? Niša govori da ne laže, Virat i ona su bili zajedno 2 godine. Pitao je da ne kaže nikome zbog njegove sestre Tare. Tara pita šta, da li da joj lice isjecka prvo? Niša moli da ne radi to, Tara veli da onda kaže istinu. Ko je poslao da zaustavi vjeridbu? Niša obeća da će reći.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *