Arohi je kidnapovana, Tara saznaje da je Dip poslao Nišu

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 254. (maha) ep. – Arohi je kidnapovana, Tara saznaje da je Dip poslao Nišu!

By  | 

Niša govori da je dobila novac. Neko je presretne, to je Tara. Vidi joj torbu. Veli da je imala nekoliko sličica i sada dolazi sa punom torbom? Ko joj je dao novac i zašto? Za koga radi? Niša veli da je to mnogo pitanja, želi ih sve besplatno? Za sve postoji cijena. Tara je zgrabi i prisloni nož na vrat. Niša je ujede za ruku i bježi. Tara veli da joj ne može pobjećii.
Arohi je povez na očima i u autu je. Neki banditi je vode. Oni su oni isti koji su je i prije kidnapovalo. Ona se pita da li su je kidnapovali kao Anđeli ili Arohi.
Niša bježi, Tara je vidi i govori joj da ne može pobjeći. Niša se sakrije, Tara veli da ona ne zna ko je ona, isjeći će je u komadiće. Za nekoliko rupija rizikuje život. Neće je povrijediti ako kaže osobu koja je poslala. Niša se krije.
Banditi zaključaju Arohi u sobu. Ona misli kako su to isti ljudi koji su je prije kidnapovali. Ko im je šef? Dip? Bandit veli da ga znaju samo kao šefa. On će joj odgovoriti. Arohi se pita ko je on.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *