Ishq Mein Marjawan - 433. ep. - Tara i Netra smještaju Arohi!

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 433. ep. – Tara i Netra smještaju Arohi!

By  | 

Arohi pita zašto bi povrijedila njegovu majku, neka prestane. Tara veli da je Arohi uradila to, vidjela je. Udarila je Vasundru. Netra dolazi, pita šta se desilo Vasundri. Tara veli da je to Arohi uradila. Netra pita ljude, oni potvrde da je to Arohi uradila. Netra ne može da vjeruje. Veli da moraju odvesti mamu kući.
Flešbek je prikazan: Arohi dolazi na to mjesto, ali Netre nema. Arohi se pita gdje je, vidi auto i povrijeđenu ženu. To je Vasundra. Pita je da li je dobro. Tara dolazi i viče da ona udara stariju ženu. Ljudi se okupe, Arohi mora pobjeći.
Arohi misli kako je sve planirano, šta se dešava?
Netra govori Dipu da je trebala da mu vjeruje, rekao joj je da je Arohi zla. DOđu u bolnicu. Doktor govori da moraju da je zadrže na posmatranju. Netra govori da će biti ok. Dip je grli i zahvali se Bogu, ona je tu. Odvedu Vasundru kući.
Arohi pita Netru zašto je zvala tamo i ko je udario Vasundru. Netra govori da je bila uplašena. Počne da vrišti i moli da jene ubije. Arohi je zbunjena. Dip dolazi i pita šta se dešava. Netra govori da Arohi pokušava da je ubije. Arohi ode. Dip govori da će je ubiti.
Policija dolazi i hapsi Arohi. Arohi govori da ih nije napala. Policajac govori da je podnesena prijava protiv nje. Dip dolazi i govori da je puste, nije ništa uradila. Potom joj kaže da će je on kazniti.
Tara govori Netri da je jako srećna, Dip želi da ubije Arohi. Netra veli da trebaju proslaviti. Tara pije, Netra veli da će piti kad Arohi umre.
Nema najave.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *