Ishq Mein Marjawan - 425. ep. - Arohi, Tara, Dip i Netra su na istoj zabavi!

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 425. ep. – Arohi, Tara, Dip i Netra su na istoj zabavi!

By  | 

Dip kaže Netri da se odmori, papir padne. On ode da dočeka goste, padne. Netra mu prilazi i sudare se glavama. On se izivni, ona mu da štap. On joj se zahvali i ode. Papir mu se zakači za cipelu. Netrini roditelji brinu za nju. Tara dolazi kod njih i pita ih za pomoć da oslobode Netru od Dipa. Neka dođu na zabavu i urade kako im kaže. Kaže im plan, Netrina majka se ne slaže. Tara im kaže da razmisle ponovo, nemaju drugu opciju. Čakor vidi Arohi, grli je. Govori da je Dip oženio nekoga. Arohi je zapanjena, Čakor je pita zašto ima modrice. Arohi govori da je banditi žele da ubiju.
Dip dolazi na Holi zabavu sa Netrom. Tara dolazi i poželi srećan Holi. Govori da je njen Holi bez boja bez njega. Arohi je u autu, opkole je banditi. Ona bježi.
Mohan dolazi, Tara veliu da je srećna što ga vidi tu, sada neka uradi kako mu je rekla. Daje mu čašu i veli da će se onesvijestiti kada popije to. Mogu je onda odvesti i iz grada i od Dipa. U sebi pomisli kako je on budala, to je otrov.
Areohi dolazi na zabavu i stavi boju na lice. Dip priča sa Netrom, Tara govori Mohanu da joj da čašu. Dip govori da je ona njegova žena i on će joj prvi staviti boju što i učini. Netra oboji njegovo lice. Čaša padne. Tara govori Mohanu da je idiot. Arohi vidi Dipa i prisjeti se svega. Dip prođe pored nje, Arohi shvata da je slijep. Ali sumnja i u to. Dip je oslovi. Arohi se pomjeri, on uhvati drugu ženu za ruku. Tara vidi Arohi, ali nije sigurna da je ona. Arohi vidi Netru kako pleše, a Dip svira bubanj. Netra pleše sa njim.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *