Ishq Mein Marjawan - 429. ep. - Netra vjeruje Dipu, a ne Arohi!

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 429. ep. – Netra vjeruje Dipu, a ne Arohi!

By  | 

Netra ugleda isti snimak na TV. Dip dolazi i želi da je odvede negdje. Vodi je na romantični sastanak. Netra u sebi misli kako ništa ne razumije. Dip govori da je ona jako posebna, čini da sve izgleda bolje. Odu. Auto umalo udari jednu djevojku, ali je Dip spasi. Netra pita da li je dobro, previje mu ranu. Sve je to bilo namješteno.
Dip dolazi kući. Vasundra pita kako se to desilo. Treba da se odmara.
Arohi dolazi i pita gdje joj je soba, ona je Dipova žena. Ne može se oženiti kad već ima postojeći brak. To nije punovažan brak. Potom kaže Netri da je taj čovjek đavo. Uništio je njen život. Netra govori da ne želi da čuje bilo šta protiv njenog muža. Dip joj govori da ne brine. Netra se prisjeća da joj je Dip rekao da će joj ispričati sve o Arohi. Prevarila ga je. Smjestila mu je nesreću i izgubio je vid. Ona će se vratiti sigurna i pokušati da ih rastavi. Na njoj je šta će odabrati.
Netra govori Arohi da je ona uništila sve. Kako može postojati takva osoba. Spasila joj je život, a ona želi njoj da uništi? Arohi govori da pokušava da je spasi. Taj čovjek je đavo. Netra je tjera odatle, on je njen muž i ne želi da čuje više ni riječ.
Netra daje Vasundri vodu. Vasundra joj se zahvalli. Netra govori da će uvijek biti uz Dipa. Arohi se prisjeća Netrinih riječi. Auto je prati, ona bježi. Udari u auto, ali nema nikoga unutra. Zapanjena je. Arohi govori da zna da je to Dip. Jatin svirne, Arohi vrisne, sjedne u ćošak. Jait zove Dipa i veli da je uradio kako je tražio.
Netra govori da je uvijek sumnjala u njega, sada će da vjeruje svom mužu. Spremi se. Tara joj baci slike vjenčanja Dipa i Arohi. Govori da je to ona, Arohi Dip Rađ Sing. Netra se pita ko je onda ona djevojka (Arohi).
Najava: Netra vrijeđa Arohi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *