Ishq Mein Marjawan - 432. ep. - Tara i Netra su udružene da razdvoje Dipa i Arohi!

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 432. ep. – Tara i Netra su udružene da razdvoje Dipa i Arohi!

By  | 

Dip pita ko je tu. Netra polomi čašu i govori da je dosta, ako priđe bliže, ubiće se. DIp ode. Netra pita šta da je Dip shvatio. Tara veli da neće saznati da su one tim, da izbace Arohi iz Dipovog života.
Arohi ulazi, Tara se krije. Arohi veli da je tu da je upozori da bude oprezna. Netra je moli da ode. Arohi ode u svoju sobu i odlučna je da razotkrije Dipa. Dip dođe i gurne je kroz prozor. Dolje je madrac i ona padne na to. On govori da je može ubiti i spasiti. Tara govori da nema drugog načina, Dip nikada neće saznati da je ona iza toga. Nikada ne može otići od nje.
Dip govori da mu je uništila život i govori da je on to uradio. Arohi veli da jeste. On je gurne.
Neetra govori da Arohi nikada neće saznati da su one tim. Tara govori da želi da on mrzi Arohi zauvijek.
Dip pita zašto se uvijek vraća. Arohi mu govori da ne prilazi. Dip joj priđe, ne može ništa uraditi, neka mu se ne miješa u bračni život. Ode.
Netra govori da moraju učiniti nešto veliko da ih natjeraju da žele da ubiju jedno drugo. Tara veli da ima plan. Netra zove Arohi i govori da želi da sazna sve. Pozove je negdje. Arohi se pita zašto je Netra zove.
Netra se sprema. Dip je moli da ga ne napušta. Ona govori da odlazi iz kuće. Dip joj kaže da stane.
Tara govori Vasundri da Netra odlazi. Huška je protiv Arohi. Kaže joj adresu gdje je pozvala Arohi.
Tara i Vasundra dolaze na to mjesto. Arohi dolazi. Vasundra vadi pištolj. Neko je udari u glavu. Dip dobije poziv. Zove Arohi i pita je kako se usudila da udari njegovu majku.
Najava: Dip davi Arohi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *