Ishq Mein Marjawan - 478. ep. - Šef naredi Dipu da ubije Kiyu!

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 478. ep. – Šef naredi Dipu da ubije Kiyu!

By  | 

Arohi govori da moraju odvesti oca u bolnicu. Dip govori da mu je tamo život u opasnosti, pozvaće doktora tu. Vasundra optuži Arohi. Ošamari je i prijeti. Dip dolazi sa doktorom. Randir dolazi, Vasundra optuži Arohi. Dip joj govori da ne radi to.
Arohi vidi Dipa kako pali neke papire u kanti. On govori da pokušava povratiti život. Šta da radi? Ne može da uradi ono što traže od njega. Oni žele da on ubija ljude. Arohi ga ošamari da ga smiri i grli ga. Koga treba da ubije? On pokazuje Kiyinu sliku.
Arohi pakuje Kiyine stvari, mora da ide. Dip govori da je sigurna dok je u kući. Dip pita Ranjita ko ga je napao. On veli da je uradio to sve jer je želio saznati ko stoji iza. Ali su ga napali prije. Ništa ne zna. Dip dobije poruku da odradi svoj posao, ode. Ranjit zove Tarank koja veli da je sve pod kontrolom. Randir je iza nje. Govori da će saznati ko je iza toga.
Dip dobije poziv, Arohi mu govori da se ne javlja. Svi telefoni u kući zvone. Svjetlo treperi. Dip se javi, neko kaže da mu je vrijeme iteklo. Dip veli da će ubiti tu osobu.Arohi pita ko je bio. Dip veli da mu opet prijeti. Ode da provjeri svjetlo, Arohi ugleda nekoga kako prolazi pored vrata. Govori da je električar. Dip ga je zvao. Ugleda vodu i shvata da to nije električar. Ode tamo, ali ga nema.
Kuca unutra, govori Dipu da ne dira vodu, povezana je sa strujom. Vasundra krene da otvori česmu, Arohi pokuša presjeći žicu dok Dip vrisne u sobi. Glas mu zaprijeti da će ubiti Ranjita ako ne ubije Kiyu. 
Najava: Arohi pita šta da rade. Dip govori da će uraditi kako traži on.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *