Istanbulska nevesta 21. i 22. epizoda!

Istanbulska nevesta-Istanbullu gelin

Istanbulska nevesta 21. i 22. epizoda!

By  | 

Istanbulska nevesta 21. i 22. epizoda!
21. epizoda
Faruk poljubi Sureju i taj poljubac mu otvori oči, te on shvati da je ne želi pustiti.Farukov sin saznaje da mu je Faruk biološki otac.Sureja i Faruk trebaju ići na saslušanje povodom razvoda.Sureji cela situacija teško pada, ona priznaje sudiji da se ne želi razvesti što Faruka učini najsrećnijim čovekom na svetu.Sureja priznaje Faruku da je on njeno sve i da ga ne želi pustiti, ali mu daje do znanja da mu izdaju ne može oprostiti.Oni se zagrle.
22. epizoda
Sureja i Faruk odluče da se ne razvedu, već da počnu život iz početka.Faruk je zbog toga neizmerno srećan i želi povodom toga da organizuje nezaboravni dan.Njih dvoje se prisećaju svog venčanja.Svi su iznenadjeni kada vide Sureju ispred vile, posebno Esma i Begum.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!