Istanbulska nevesta 51. ep.!Sureja saznaje za snimak!

Istanbulska nevesta-Istanbullu gelin

Istanbulska nevesta 51. ep.!Sureja saznaje za snimak!

By  | 

Istanbulska nevesta 51. ep.!Sureja saznaje za snimak!
Faruk se polako oporavlja.Sureja je svo vreme uz njega.Godže dolazi kod Faruka kući i on je iznenadjen zbog toga.Sureja se pita da li je tu ženu videla u bolnici.Faruk razmišlja kako da Godže otera iz kuće.Adem smešta Faruku da ide za Prag sa Godže.Iako su Sureja i Faruk ponovo srećni, njihov mir i sreća se remete kada Sureja sazna za snimak i nakon što ga pogleda shvata da su se Godže i Faruk poznavali i više nego što ona misli.

Sureja je ljuta.Faruk joj pokušava objasniti da se ne seća ničega što se desilo te večeri, da je bio pijan i izvinjava joj se.Sureja je ljuta i rečima ispoljava svoj bes.Faruk je uplašen, jer zna koliko je Sureja tvrdoglava.Dolazi dan i Osmanovog venčanja.Sureja, nakon razgovora sa Esmom prelazi Faruku preko te greške.Na venčanju, na iznenadjenje svih, Burdžu ne prihvata Osmana za muža.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site