Ender je prevario Nermin!

Izgubljena ljubav / Aci Hayat / Gorki život

Izgubljena ljubav 13. i 14. epizoda !Ender je prevario Nermin!

By  | 

Ender je prevario Nermin!
13 epizoda

Sestra govori Nermin da joj je do porodjaja ostalo samo 4,5 meseci i da Ender mora nešto da preduzme i razgovara sa roditeljima.Sefa smišlja podli plan kako bi finansijski ucenio Endera.Ender je ljut na oca i kaže da je vreme da prestane sa tim igrama.Nermin odlazi kod Endera da mu kaže da očekuju sina, ali je ljuta zbog njegove ravnodušnosti.Enderu je više dosadilo da bude izmedju roditelje i Nermin.

Mehmetov otac saznaje da je Mehmet živ. Mehmet se nalazi sa ocem i gledamo njihov emotivan susret.Ender na tv vidi kako je Ender uhvaćen u preljubi.
14 epizoda
Ender pita Filiz kako je reagovala nakon što je na vestima čula za njegovo neverstvo.Filiz kaže da je Nermin odmah otišla, kaže mu da mu nikad neće oprostiti.Nermin se vraća kod svoje majke i sestre u kvartu.
Ender odlazi u kući kod Nermin, odnosi joj crvenu ružu i pita je da se uda za njega, kaže joj da će se uskoro sve srediti i da će doći kod nje sa datumom za venčanje.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site