Jama od 34. do 36. epizode! Jama druga sezona!

Jama- Çukur

Jama od 34. do 36. epizode! Jama druga sezona!

By  | 

Jama od 34. do 36. epizode! Jama druga sezona!
34 epizoda
Druga sezona počinje zamršeno I napeto. Kemal se suočava sa Jamačem. U praznini odjekuju reči Cumalija kako su muškarci ubili njegovu porodicu. Mahsum spasi još jednog uličara od bande Čukura.

35 epizoda
Džumali pronalazi Jamača okačenog na kapiji. Uzima ga I unosi u svoju kuću, te se brine o njemu. Džumali govori Jamaču da se mora osvetiti onima koji su mu to učinili. Mahsun pronalazi Senu, te se pojavljuje na njenim vratima.Hoće li Jamač stići u pravom trenutku do Sene?

36 epizoda
Jamač je odlučan da preuzme Čukur nakon smrti malpog deteta. Jamač se obraća Cumaliju za pomoć. Cumalij prihvata da mu pomogne. Nestrpljivo se čeka veliki sastanak izmedju Jamača, Vartola I Cumalija.

Sve epizode serije Jama

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site