Jama 83. epizoda!

Jama- Çukur

Jama 82. i 83. epizoda!

By  | 

Jama 82. i 83. epizoda!
82. epizoda
Vartolu približava svoje avanture kraju u Nemačkoj, jer konačno dolazi do onoga za čim traga. Jamaču polazi za rukom da uz pomoć Čukura spusti na kolena sve one koji su ustali protiv njega.

Jama 83. epizoda!
Zajedno sa ulaskom Čataja Erdeneta u igru, dolazi do preraspodele karata.
Azer će pre Jamača,iako se znatiželjno raspreda iznenaditi sve svojim ponašanjem. Efsun je najupućenija u tajne porodice Erdenet, ali sa iznenadnom Čatajevom posetom, naći će se pribijena uza zid.

Kočovali, sa jedne strane traže način da izađu na kraj sa svojim novim neprijateljima, a sa druge, način da smire Džumalija, koji nastoji da uzme Karadžu iz Azerove kuće. Trenutak u kome Karadža staje naspram Džumalija ostavljaće bez daha.

Osoba koju je Vartolu upoznao dok je pokušavao da se vrati u Tursku, doneće nova pitanja u vezi prošlosti. Na kraju Vartolove duge avanture, njegova reakcija na otkrivanje očevog ubice, prirediće gledaocima trenutke pune emocija.

Sve epiyode serije Jama

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site