Junska noć - od 12. do 14. ep - Duygu rađa blizance!

Junska noć / Haziran Gecesi / Noć u junu

Junska noć – od 12. do 14. epizode – Duygu rađa blizance!

By  | 

Junska noć – od 12. do 14. ep – Duygu rađa blizance!
12. i 13.:
Duygu samo što se ne porodi, tenzije u kući Aydinovih rastu i problema je svakim danom sve više. Ona se u svemu ovome teško snalazi. Cemal i Havin dolaze na zabavu kod Barana i njegove porodice. Nakon nekoliko godina, Kumru će se po prvi put susresti sa devojkom čiji je život iz temelja promenila.

Cemal odlazi na zabavu gdje predstavlja svoju novu devojku, Sibel. Njen dolazak izaziva šok i nevericu među gostima. Veda i Baran su začuđeni sličnošću Cemalove devojke i Havin. Baran traži objašnjenje od majke Kumru, koja konačno priznaje da se poigrala tuđim sudbinama. Gđa Duygu rađa blizance. Ada postavlja škakljiva pitanja Ayşinom dečku. Cemal je spreman da se skrasi uz Havin, što ona ne želi, pa mu iznosi niz laži o svom životu. 14.:
Kumru vešto ispituje Meral o njenom odnosu sa Uralom. Havin sanjari o Baranu, poveravajući se Lali da ga još uvek voli. Havin i Lale otvaraju kafić, jedan od prijatelja koji će im pomoći je Levon. Ural je ljuta na Kumru jer je izrekla laž koja je preokrenula čitav Baranov život. Želi da se razvede od Kumru i preseli u Ankaru. Kako ni Cemal ni Havin nemaju svoju porodicu, Cemal moli Barana da traži ruku njegove devojke Havin. Havin pristaje na udaju. Javljaju se razmirice između Barana i Duygu, koja ne želi da se on kandiduje na izborima.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site