Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 79. epizoda

Indijske Serije

Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 79. epizoda

By  | 

Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 79. epizoda

Prevod: Sebastijan 😀

Šlok: “Nisam ja loš, ti si! Nije te sramota da se ovako ponašaš pred mojom porodicom?! Uvredila si mog oca! (zgrabi je za ruku i povede iz sobe prema holu) Sada je red na tebe! Kada tvoj otac bude ponižen, shvatićeš kako sam se ja osećao! Odlazi sada, policija stiže svakog časa u tvoju kuću.”

Asta plače… Šloka nazove inspektor. On se javi, potvrdi da će mu papire u vezi Avduta poslati faksom. Asta se zabrine.

On potom odlazi odatle.

Đoti je primorana da preda ogrlicu i zlatne narukvice koje je dobila od Anđeli – Abeju i Sulbi. Ovi se smeju gledajući nakit. Abej upita Đoti kakvo mišljenje ima o Asti? I bez brige, niko joj ništa neće zamerati, samo neka iznese svoje mišljenje. Đoti smatra da je Asta u pravu. Abej je upozori da će videti svoga Boga ako bude pošla Astinim stopama. On (Abej) je njen Bog, i pokazaće joj šta je u stanju da uradi. Možda Šlok ništa nije rekao Asti povodom toga, ali da je on (Abej) bio na njegovom (Šlokovom) mestu, danas bi bio Astin poslednji dan života. Sulba pak otkrije da se ona zabavljala tokom cele te drame. Abej povredi napetu Đoti ponovo.

Anđeli zaustavi Astu koja se sa sve koferom uputila van Agnihotri vile. Asta kaže da odlazi. Anđeli je prekori i podseti na njeno (Astino) obećanje, da će prestati da posećuje roditelje. Asta kaže da se seća, ali neka je danas ne zaustavlja, otac joj je bolestan. Anđeli kaže da je ona (Asta) prekršila običaje i moraće da plati za to. Asta odgovori da ništa loše nije učinila. Potrebna je svojoj porodici. Moli da je pusti da ode. Anđeli vikne i opet je zaustavi, te izjavi da devojka može da napusti svojtu tek kad umre. Ako danas ode, nema potrebe da se više vraća. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site