Kako su se Šivam i Nandini razdvojili nakon Anandine smrti?!

Indijske Serije

Мala nevesta 27.04.2016. (2. sezona, 3 epizoda), Kako su se Šivam i Nandini razdvojili nakon Anandine smrti?!

By  | 

pageKako su se Šivam i Nandini razdvojili nakon Anandine smrti?!

Nandini se žali na medije jer ne poštuju žene i njihovo samopoštovanje.Reporterka pita gospodina Shikwata da li se boji da Nandini ne ode i ostavi ih. Nandini kaže da nikada ne bi napustila svoju majku i oca.Nandini isteruje reportere. Sudhina svekrva se boji da će se ove vesti proširiti sada gradom jer nije znala da će da budu u vezi sa porodicom u kojoj živi Mala nevesta.Oni odlaze.

Doktorka govori Krishu ( momku koga je Nandini spasila) da mora da primi injekciju. On beži iz bolnice.
Sudha ispituje Nandini o njenom dečijem braku.Nandini plače, kaže da je bila uzrasta kad je trebala da sluša priče i igra se, ali je bila primorana da se uda. Sudha baca poslužavnik i žali se da joj je Nandini pokvarila život i da se sada ne može udati.Ona se žali svojim roditeljima da odmah udaju tu Malu nevestu.Odlazi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Nandini pita majku da li je ljuta što nije znala. Majka plače, govori joj da sad zna istinu o njenom životu, a da je znala ranije još više bi je volela i pomogla joj da zaboravi prošlost.Nandini kaže da je sada ta ljubav potrebna Sudhi.Nandini pita oca da li je ljut, jer ne gleda u njenom pravcu?Otac govori da je ljut zbog novinara, jer za njih ona je njihova kćerka, kao da je rodjena u njihovoj porodici.On se priseća dana kada je prvi put došla u njihovu kuću i kako se bojala da kaže svoje ime nekoliko dana.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  5 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site