Kamen želja - 10. epizoda!

Dilek Taşı - Kamen želja

Kamen želja – 10. epizoda!

By  | 

Kada se tajna koju su Ronovi godinama skrivali od svih konačno otkrije, vila se uzdrma  Figen je saznala da je ona kćerka Arasa Rone i suočava se s Ronovima i Omerom i Asuman o prošlosti.

Figen odluči da napusti dom pred ovom stvarnošću sa kojom se ne može nositi. Kada Asuman i Omer shvate da je Figen otišla od kuće zamole Mustafu za pomoć. Mustafa prolazi Figen kod svoje kuće i pomaže joj da se ugrije. Zagrli je i pruži joj podršku, gdje ona i prenoći. Sutradan se vrati kući i grli oca i majku.

Nakon svih tih događaja, Madžide pokušava izbaciti Figen i njenu porodicu iz vile.  Mustafa, s druge strane pokušava doći do istine o gospodinu Harunu na opasnom putu kojim se kreće za slobodu koju pokušava steći i nevinost koju pokušava dokazati.

Prije nego što Sevda uspije shvatiti da joj je Figen sestra iznenadi cijelu vilu tajanstvenim gostima koje pozove u kuću. Pozove Efekana i govori da će učiniti sve ako oslobodi Kenana. On i njegov otac dolaze u prosidbu. Figeninom ocu pozli.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *