Kamen želja - 19. epizoda!

Dilek Taşı - Kamen želja

Kamen želja – 19. epizoda!

By  | 

Mustafa govori Figen što mu se dogodilo. Sva Figenina pitanja koja su do sada ostala neodgovorena dobila su odgovore. Sada je Mustafin red da postavlja pitanja.

Figen je spremna na sve sa Mustafom, ali se boji da ne povrijedi Džemre. Zadnje što Figen želi je slomiti srce djevojčici koja je u ranoj dobi izgubila majku. Mustafa je siguran da Džemre voli Figen. Međutim , Džemrein um i osjećaji su zbunjeni. Čini se da ova zbunjenost utiče na odnos između Figen i Mustafe. 

Ruhčan odlučuje otići kako njen sin više ne bi morao svjedočiti onome što se dogodilo u vili Rona. Kontra Madžide i Arasa tjera Ruhčan u kut. Ruhčan se u cijeloj ovoj zaglavljenosti skloni kod Dundara koji sa druge strane, težinu tajni koje čuva želi podijeliti s prijateljem.

Informacije koje Efkan sazna o Dundaru dovode do uspostavljanja novih partnerstava i novih planova. Kao rezultat ovih partnerstava planirano je da će neki ljudi izgubiti svoje živote, a drugi će ih vratiti. 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *